Αρχιτεκτονικές – Στατικές – Ενεργειακές Μελέτες & Πιστοποιητικά

Η αρχιτεκτονική μελέτη αποβλέπει στην επίλυση προβλημάτων εξυπηρέτησης και έκφρασης αναγκών στο κτήριο. Οι στατικές μελέτες πραγματώνουν τις αρχιτεκτονικές μελέτες και καθιστούν εφικτές τις λύσεις που αυτές μελέτησαν.

Οι αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες λαμβάνουν υπόψη τους όλους τους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα κτήρια και τις εγκαταστάσεις. Περαιτέρω οι αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες μπορούν να αφορούν σε θέματα έκδοσης οικοδομικών αδειών, εκτιμήσεων, πραγματογνωμοσυνών, ενημέρωση πολεοδομικού φακέλου λόγω απώλειας ή φθοράς με απώτερο σκοπό την αγοραπωλησία κτηρίου κ.α.

Εμείς ως εξειδικευμένοι μηχανικοί εγγυόμαστε, λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας σε πολεοδομικά θέματα, τη σύννομη εκπόνηση αρχιτεκτονικής και στατικής μελέτη και για όποιο σύννομο λόγο αυτές απαιτούνται σε λογικές τιμές σε σχέση με την Αγορά.

Σημειώνουμε δε τη σοβαρότητα που διέπει τις παραπάνω μελέτες καθότι αν πχ οι παραπάνω μελέτες αφορούν στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας και είτε αυτές είτε η οικοδομική άδεια γίνει με λανθασμένο ή μη νόμιμο τρόπο, θεωρείται άκυρη και ανακαλείται, με τις όποιες συνέπειες αυτό παρέλκει για τη λειτουργικότητα και στατική επάρκεια του κτηρίου, τις ευθύνες, τα κόστη, τους ιδιοκτήτες, τις μισθώσεις και τις αγοραπωλησίες που έγιναν η θα γίνουν στο μέλλον.

Η εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία μας σε συνδυασμό με το συνολικό γνωστικό μας επίπεδο μας (δείτε σχετικό βιογραφικό σημείωμα και διαπιστευτήρια μας) μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις εκπόνησης αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών.
Μοιραστείτε το :

Παρόμοια θέματα