Πολιτική Απορρήτου & Cookies

1. πολιτικη απορρητου

To prooptiki-insurance.gr σέβεται την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του.

α. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, διατηρούμε τον τηλεφωνικό σας αριθμό, μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο σκοπός της επικοινωνίας ή της συνεργασίας μας.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι :

1. Δεν διαθέτουμε σε Τρίτους τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας σας,

2. Δεν χρησιμοποιούμε τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας σας για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν του αναγκαίου χρονικού διαστήματος που αφορά  στην επικοινωνία ή τη συνεργασίας μας.

3. Κάθε τηλεφωνικός αριθμός που περιέρχεται στη κατοχή μας έστω και προσωρινά , αυτός διαγράφεται άμεσα απ’ οποιοδήποτε αποθηκευτικό μας μέσο.

β. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας πάνω σε κάποιο από τα εικονίδια των κοινωνικών μας δικτύων και συνδεθείτε μαζί μας, μέσω των αντίστοιχων σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Twitter, Lιnkedin, Youtube η επικοινωνία αυτή υπάγεται αυτόματα στην πολιτική απορρήτου των παραπάνω δικτύων.

Οι πολιτικές δεδομένων/απορρήτου των παραπάνω δικτύων φαίνονται στα παρακάτω αντίστοιχα link :

Πολιτική Δεδομένων Facebook

Πολιτική Απορρήτου Twitter

Πολιτική Απορρήτου LinkedIn

Πολιτική Απορρήτου Google

γ. Social Buttons

Στις σελίδες μας χρησιμοποιούμε social buttons, όπως Facebook like ή λοιπά κουμπιά κοινωνικού διαμοιρασμού περιεχομένου όπως Linkedin share. Εφόσον περιηγήστε στις παραπανω σελίδες, αποδέχεσθε ότι η δραστηριότητα σας αυτή, δύναται να καταγραφεί ανώνυμα ή επώνυμα από τα αντίστοιχα κοινωνικά δίκτυα και ότι υπάγεστε στις πολιτικές απορρήτου των δικτύων αυτών.

Το prooptiki-insurance.gr  ουδεμία γνώση λαμβάνει για τις πληροφορίες που καταγράφονται από τα παραπάνω δίκτυα. Εάν όμως επιθυμείτε να μη καταγράφεται η δραστηριότητα σας από τα παραπάνω δίκτυα, παρακαλούμε ενημερωθείτε για τον τρόπο που μπορεί αυτό να γίνει από τα παραπάνω διαθέσιμα link των πολιτικών απορρήτου/δεδομένων των δικτύων αυτών.

δ. Εταιρία Φιλοξενίας

 To prooptiki-insurance.gr  δε συλλέγει προσωπικά δεδομένα μέσω της εταιρίας φιλοξενίας της ιστοσελίδας.

2. πολιτικη Cookies

 

Μοιραστείτε το :