Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων

Ως εξειδικευμένοι μηχανικοί διερευνούμε το ισχύον νομικό πλαίσιο σε ευθεία σχέση με το κτηριακό χώρο αλλά και τις ιδιαιτερότητες του προκειμένου ο σκοπός της ίδρυσης του καταστήματος να μπορεί να πραγματωθεί.

Η αδειοδότηση καταστημάτων καθώς και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελεί μία από τις βασικές εργασίες του γραφείου μας. Ως εξειδικευμένοι μηχανικοί διερευνούμε το ισχύον νομικό πλαίσιο σε ευθεία σχέση με το κτηριακό χώρο αλλά και τις ιδιαιτερότητες του προκειμένου ο σκοπός της ίδρυσης του καταστήματος να μπορεί να πραγματωθεί.

Πολλές και συχνές τυγχάνουν οι περιπτώσεις όπου είτε ο ισχύον νόμος δεν ερμηνεύεται σωστά είτε η ερμηνεία του δεν ανταποκρίνεται σαφώς και ρητώς στην ιδιαιτερότητα του υπο ίδρυση καταστήματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί τελικά να εκδοθεί σχετική άδεια δια λόγους που αφορούν σε «κρυφά κόστη» τα οποία αναφύονται κατά τη εξέλιξη της διαδικασίας αδειοδότησης αλλά και σε νομικά η πραγματικά ελαττώματα του κτηριακού χώρου όπου πολλές φορές αγνοεί ακόμα και ο ιδιοκτήτης του.

Εμείς ως εξειδικευμένοι μηχανικοί εγγυόμαστε, λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας σε πολεοδομικά θέματα, τη σύννομη έκδοση άδειας σε λογικές τιμές σε σχέση με την Αγορά. Σημειώνουμε δε ότι αν η διαδικασία έκδοσης άδειας γίνει με λανθασμένο ή μη νόμιμο τρόπο, θεωρείται άκυρη και ανακαλείται, με τις όποιες συνέπειες αυτό παρέλκει για το κτήριο, τις ευθύνες, τα κόστη, τους ιδιοκτήτες τις μισθώσεις και τις αγοραπωλησίες που έγιναν η θα γίνουν στο μέλλον.

Η εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία μας στο χώρο σε συνδυασμό με το συνολικό γνωστικό μας επίπεδο μας (δείτε σχετικό βιογραφικό σημείωμα και διαπιστευτήρια μας) μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις άδειας λειτουργίας καταστημάτων.
Μοιραστείτε το :

Παρόμοια θέματα