Ανάλυσέ το! Εκπομπή του InsuranceForum Web Tv με τον Χρύσανθο Νικολάκο τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στις 18:00
Analyse To 03-04-23

Το «Aνάλυσέ το» είναι μια εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουμε και διερευνούμε περιπτώσεις ασφαλιστικών ζημιών, προ-ασφαλιστικών ελέγχων κλπ. Σε κάθε εκπομπή ο Χρύσανθος Νικολάκος μας παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ζημιών και προ-ασφαλιστικών ελέγχων, καθώς και το πώς αντιμετωπίστηκαν από όλη την αλυσίδα των εμπλεκομένων μερών (πελάτης, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας, ασφαλιστική εταιρεία).

Ειδικότερα στην εκπομπή της Δευτέρας 3 Απριλίου θα αναλύσουμε την περίπτωση όπου Φ.Ι.Χ. συγκρούστηκε σε διασταύρωση με ΤΑΞΙ. Η σύγκρουση συνέβη εντός διασταύρωσης. Το Φ.Ι.Χ. επέπεσε στο ΤΑΞΙ, το οποίο ΤΑΞΙ όδευε με πράσινο φωτεινό σηματοδότη. Ωστόσο, ο οδηγός Φ.Ι.Χ επικαλέστηκε συνυπαιτιότητα λόγω της ύπαρξης σήμανσης πινακίδας P-2(1) (STOP) στην πορεία του ΤΑΞΙ.

Aν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για τη παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Παράλληλα με τη παρουσίαση των θεμάτων, ο κ. Νικολάκος απαντά σε ερωτήματα τηλεθεατών και δίνει λύσεις σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Η εκπομπή «Aνάλυσέ το» μεταδίδεται από το insuranceforum web tv και από το κανάλι της Insurance Innovation στο Youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 18:00.

Μοιραστείτε το :